Želite da postanete novinar PC Pressa?

sony-action_camPrijatelji, obožavaoci, posetioci, pratioci, a pre svega čitaoci – došlo je vreme da usled povećanog obima posla i uvođenja novih izdanja, proširimo našu Redakciju i primimo pod naše okrilje nove novinarske snage. Ovoga puta smo umesto klasičnog konkursa rešili da postavimo specifičan radni zadatak.

Od vas očekujemo da:

– volite PC Press

– se razumete u ICT

– uživate u pisanju

– želite da postanete novinar

Ako ispunjavate ove uslove, potrebno je da napišete tekst na temu “Gedžet koji je obeležio 2012. godinu” i pošaljite na pisipisac@pcpress.rs, do 13. marta 2013. Tekst bi trebalo da ima najmanje 2.000, a najviše 8.000 karaktera i što manje pravopisnih grešaka. Ne zaboravite da nam na isti mail pošaljete i svoju kratku biografiju. Ako niste sigurni u to kako tekst treba da izgleda, pročitajte par saveta ovde.

Najbolji tekst biće objavljen u aprilskom izdanju PC Pressa, a autor će pored autorskog honorara za tekst dobiti i poklon kompanije Sony, Action Cam HDR-AS15.

Prijavite se i postanite naš saradnik!

33 thoughts on “Želite da postanete novinar PC Pressa?”

 1. Epa Anci ja ti nisam neki expert za ta Vasa pisanija ali bi mi jedna ona kamerica legla samo tako. Pa ako bude koji komad na sarm – tu sam 😉
  PozZić

 2. A kad ce ti rezultati? Sto nas pecete na tihoj vatri? 😀
  Casopis izlazi 1. aprila, do sad bi vec trebalo da je odluceno i odstampano 😀

 3. samo 6 dana kasnim sa pregledom pcpressa…tako i mi treba 🙁 toliko je falilo da se ,,spanđam,, sa vama …drug’ put.
  btw. my fav 2012 : Compact 85-Lumen Pocket Projector

 4. Hmmm, ja sam malo ljubopitljiv, a i volim elektronska izdanja, pa sam malo zavirio u pdf ajtinati (IT na Ti) i tamo video isti oglas koji važi do 30. marta (a tekst će biti objavljen u majskom PC Pressu). Pa me zanima koja je razlika i da li mi se čini da primate više novih kolega? 😉

 5. Да ли геџет мора бити неки од већ објављиваних, или може бити нешто по слободном избору? Хвала унапред!

 6. Pošto sam tek sada video ovu lepu vest, i planiram da počnem sa pisanjem a 13. se približava, interesuje me da li psotoji neki rok do koliko časova se tekst treba poslati, tipa do 13. u ponoć, do 17h i sl?

Comments are closed.