Citrix kupio Comtrade tehnologiju

Američki softverski gigant, kompanija Citrix, otkupila tehnologiju SCOM monitoring kompanije Comtrade za nadzor velikih mrežnih sistema. Rešenje kompanije Comtrade omogućava da se proveri ispravnost i funkcionalnost ali i da se upravlja ogromnim mrežnim okruženjima uz pomoć samo jedne konzole.

Comtrade at Citrix summit

Kompanija Citrix je na svom centralnom skupu u Las Vegasu je objavila da je otkupila licencna prava na korišćenje Comtrade SCOM tehnologije. To je prvi put u istoriji da jedna kompanija iz Silicijumske doline kupuje tehnološko rešenje od neke kompanije sa ovih prostora.

Citrix je najveća kompanija za Cloud servise i spada u najrenomiranije, tzv „blue chip“ kompanije. Danas čitava Amerika koristi Cloud i to uz veliku bezbednost i sigurnost podataka. Uz pomoć Citrix-ovih rešenja svojim podacima možete da pristupite sa bilo koje lokacije i sa bilo kog uređaja. Comtrade-ov sistem omogućava da se proveri „zdravlje“ celokupnog sistema. Ovo rešenje je tehnološki veoma moderno i kao takvo jedino u svetu.

„Comtrade je, na svetskom nivou gledano, napravio najkvalitetniju integraciju monitoring usluga za XenApp, XenDesktop i Citrix Workspace Suite sa Microsoft SCOM, dajući kompanijama pravo end-to-end upravljanje Citrix okruženjem uz pomoć samo jedne konzole. Preuzimajući Comtrade Management proizvode naša kompanija biće u mogućnosti da našim klijentima omogući veću kontrolu nad svojom infrastrukturom i nad uslugama krajnjeg korisnika“ – rekao je Kelvin Hsu, potpredsednik Citrix-a.

„Comtrade je uložio mnogo energije i znanja, uključujući tu i veliki broj inženjera, kako bi osigurali da svaki Citrix proizvod ima pravo rešenje za upravljanje, koji se povezuje sa Microsoft SCOM. Naši paketi za upravljanje su najbolji na svetu, jer ne samo da sakupljaju, nego i analiziraju i prezentuju podatke na jedinstven način, koji omogućava IT timovima da rešavaju najbitnija pitanja infrastrukture, i isporuči neuporedivo iskustvo krajnjim korisnicima preko bilo kog uređaja, bilo koje mreže, bilo gde“ – rekao je Veselin Jevrosimović, predsednik Comtrade-a.

Comtrade će i u budućnosti nastaviti da razvija i uvodi inovacije u proizvode za upravljanje mrežnim komponentama, razvijajući nove proizvode i integrisati ih sa vodećim platformama za upravljanje, kao što je Microsoft System Center i Public Cloud rešenja.

Bezbedno poslovanje u domaćem cloudu

Sa Bojanom Manojlovićem, stručnjakom za cloud tehnologije iz kompanije Mainstream, razgovarali smo o veoma aktuelnoj temi – disaster recovery rešenjima prilagođenim našem tržištu.

Bojan Manojlović, diplomirani inženjer elektrotehnike, dobro je poznat domaćoj stručnoj javnosti. Veliki broj polaznika Cisco akademije prošao je stručne kurseve koje Bojan drži s velikom posvećenošću već više od sedam godina. Od 2011. aktivno se bavi dizajnom i implementacijom naprednih cloud servisa.
Bojan Manojlović, diplomirani inženjer elektrotehnike, dobro je poznat domaćoj stručnoj javnosti. Veliki broj polaznika Cisco akademije prošao je stručne kurseve koje Bojan drži s velikom posvećenošću već više od sedam godina. Od 2011. aktivno se bavi dizajnom i implementacijom naprednih cloud servisa.

 

Iz kompanije Mainstream, često stižu nove vesti. Njihov tim je odnedavno ojačan stručnjakom za napredne cloud servise čiji će fokus biti rešenja za enterprise korisnike u domenu novih tehnologija. Iako se doskoro malo domaćih kompanija moglo pohvaliti time da primenjuje cloud servise u svom poslovanju, velika zainteresovanost IT menadžera domaćih preduzeća za ove usluge budi nadu da se situacija može drastično promeniti. Zato smo s Bojanom Manojlovićem, čovekom velikog iskustva na polju cloud tehnologija, razgovarali o aktuelnoj i „vrućoj“ temi – disaster recovery rešenjima prilagođenim našem tržištu.

DR, DRaaS, BC… Skraćenice zbunjuju mnoge. Šta one znače?

Business Continuity (BC) je skup svih politika, mera i konkretnih procedura u određenom poslovnom okruženju koje imaju jedinstven cilj – obezbeđivanje kontinuiteta poslovanja u slučaju nepovoljnih spoljnih faktora, od elementarnih nepogoda do operativnih problema sa IT opremom. Disaster Recovery (DR) predstavlja konkretna IT rešenja koja pomažu kompanijama da se uspešno bore sa izazovima definisanim u Business Continuity planovima. Skup mogućih rešenja veoma je veliki, a IT stručnjaci često su na „slatkim mukama“ kod izbora onog optimalnog. Najzad, Disaster Recovery as a Service (DRaaS) obuhvata širok spektar rešenja koja pokrivaju sve segmente IT operacija – od bazičnih backup servisa, preko replikacija na aplikativnom nivou do sinhronizacije kompletne računarske i storage virtuelizovane infrastrukture.

Kakvo je Vaše mišljenje o bezbednosti podataka u cloudu?

Poslednjih godina čitali smo o aferama u vezi s privatnošću i dostupnošću podataka, pa takve brige nisu neobične niti neutemeljene. Cloud rešenja koja nudi naša kompanija u potpunosti su bazirana na infrastrukturi i opremi koja je smeštena u Srbiji, a primenjujemo i sve najbolje svetske prakse u domenu bezbednosti skladištenih podataka. Kako volimo da kažemo, našem korisniku uvek možemo „prstom da pokažemo“ gde su podaci.

Eksplozija upotrebe cloud servisa i vrtoglavi rast svih pokazatelja prihvaćenosti ovog novog talasa u solidnoj meri zaobilaze tradicionalne kompanije koje i dalje razmatraju svrsishodnost ovih servisa. Tako se pojavljuju razni hibridni oblici, među kojima je najnoviji trend tzv. Near cloud model, kada korisnik u potpunosti kontroliše suštinsku infrastrukturu (pre svega sisteme za skladištenje podataka) koja je „naslonjena“ na servis provajdera, a on obezbeđuje komplementarne računarske resurse. Na taj način se ključ do podataka nalazi u rukama korisnika, dok se elastična infrastruktura provajdera koristi kada i koliko je to potrebno.

Kako procenjujete potrebe domaćih firmi za DR rešenjima?

Osnovna potreba je, svakako, mogućnost da se van primarnog sistema čuvaju kopije podataka bez kojih kompanija ne bi mogla uspešno da nastavi svoje poslovanje. No, u havarijskim situacijama sama činjenica da su podaci sačuvani ne znači mnogo, jer moderno poslovanje zahteva minimalne prekide i od IT sektora se očekuje da obezbedi kontinuitet rada u veoma kratkim rokovima. Zbog toga, odgovore na pitanja „kako“ treba pronaći pre nastanka bilo kakvih problema. Sve veća otvorenost domaćeg poslovanja ka Internetu svakako povećava značaj uvođenja redundantne infrastrukture, najčešće na aplikativnom nivou.

Šta Mainstream može da ponudi domaćoj privredi u segmentu Disaster Recovery usluga?

Mainstream nudi pun spektar DR servisa, podržavajući, između ostalih, HP, NetApp, Oracle, VMware, Citrix i Microsoft tehnologije. Među zadovoljnim korisnicima nalaze se kompanije kojima pružamo fully managed uslugu sekundarne lokacije za celokupnu Microsoft infrastrukturu – od AD infrastrukture, preko Microsoft Exchange infrastrukture do replikacije na nivou Microsoft SQL baze podataka. Pored rešenja na aplikativnom nivou, klijenti koriste i usluge replikacije podataka na nivou storage sistema, rešavajući na taj način ne samo moguće havarijske situacije već i mogućnost da bez stresa i prekida u radu obavljaju redovne poslove održavanja i upgrade‑a svog primarnog sistema.

Da li je implementacija DR rešenja komplikovan i dug proces, kako se na osnovu složenosti može pomisliti?

Svakako da planiranje DR koncepta i razrada pomenute Business Continuity strategije predstavlja ozbiljan posao. Svojim iskustvom korisnicima pomažemo i u tom segmentu. Sama implementacija DR rešenja je u suštini izazovan i zabavan proces. Kako su naše usluge bazirane na fully managed konceptu kojim se Mainstream i probio na tržištu korisnicima DR servisa nudimo pun ugođaj i preuzimamo odgovornost za kompletnu implementaciju i siguran rad takvih rešenja.

Da li su DR usluge u cloud‑u pristupačne iz perspektive cene i drugih troškova?

Korisnik je, pre svega, lišen kapitalnih investicija i ne postoji potreba za ulaganjem niti u hardver, niti u skupe softverske licence. Svi segmenti DR rešenja naplaćuju se na mesečnom nivou, a resursi u skladu s politikom „plaćaš koliko koristiš“, što najčešće podrazumeva minimalne troškove, jer do pune aktivacije ovih resursa retko dolazi, samo onda kada je za poslovanje to najvažnije.

(Objavljeno u časopisu PC#216)

Kako da zaštitite kompanijske mobilne telefone?

Sav­re­me­na po­slov­na ko­mu­ni­ka­ci­ja go­to­vo da se ne mo­že ni za­mi­sli­ti bez mo­bil­nih uređaja, bi­lo da go­vo­ri­mo o ra­zme­ni ma­ilova, SMS‑ova, ra­zgo­vo­ra pre­ko Vi­bera i Skypea i, na­rav­no, bez te­le­fo­ni­ra­nja. Čak se mo­že reći da su ovi uređaji pre­uze­li pri­mat u o­dno­su na kla­sične vi­do­ve ko­mu­ni­ka­ci­je pre­ko računa­ra ili fik­snog te­le­fo­na. Mo­bi­lity era je sko­ro u pot­pu­nos­ti za­me­ni­la PC i web eru do­no­seći be­zbroj no­vih mo­gućnos­ti, ali is­to to­li­ko i ri­zika…

 

bussines-phone

Po­jam BYOD (Bring Your Own Device ‑ po­ne­si svoj uređaj) kao i rad na da­lji­nu ili od kuće, vi­še ni­su neuobičaje­ni ni kod nas, u­pra­vo zbog u­šte­de i sma­nje­nja tro­ško­va. Za­po­sle­ni pre­ko svog mo­bil­nog uređaja ima­ju pris­tup kom­pa­nij­skim ser­ve­ri­ma, mre­ži, po­ver­lji­vim do­ku­men­ti­ma, mail‑ovi­ma, računi­ma… Kom­pro­mi­to­va­ni uređaji la­ko pos­ta­ju me­ta na­pa­sni­ka i pre­ko njih po­da­ci (ili no­vac) naj­lak­še „pro­cu­re“.
U­pra­vo ovi uređaji su naj­sla­bi­ja ka­ri­ka be­zbe­dnos­ti. Kom­pa­ni­je su go­di­na­ma ula­ga­le u ra­zličite firewall uređaje, an­ti­vi­rus pro­gra­me, pri­me­nom ra­zličitih po­li­sa kroz Active directory, us­klađiva­le svo­je po­slo­va­nje sa svet­skim compliance stan­dar­di­ma, a sve to u ci­lju za­tva­ra­nja be­zbe­dno­snih ru­pa. Ali, čini se da ove me­re vi­še ni­su do­volj­ne. Čak i na­i­zgled naj­be­za­zle­ni­je a­pli­ka­ci­je s Google Play‑a tra­že pris­tup svim na­šim kon­tak­ti­ma. Ka­ko u ta­kvom ša­ro­li­kom o­kru­že­nju drža­ti stva­ri pod kon­tro­lom? Ka­ko obe­zbe­di­ti si­gu­ran pris­tup kom­pa­nij­skim re­sur­si­ma kao što su VPN ili Sharepoint? Ka­ko ra­zdvo­ji­ti po­slov­ne po­dat­ke od pri­va­tnih? Ne pre­os­ta­je nam ni­šta dru­go ne­go da se po­vi­nu­je­mo pra­vi­li­ma ko­je je do­ne­la Mobility era i po­tra­ži­mo ne­ko MDM (Mobile Device Management) re­še­nje.
Tre­nu­tno je na po­lju MDM re­še­nja ve­li­ka gu­žva i mno­gi ven­do­ri su u svoj por­tfo­lio do­da­li mo­gućnost im­ple­men­ta­ci­je MDM‑a, ali pos­tav­lja se pi­ta­nje na šta tre­ba o­bra­ti­ti pa­žnju, ko­ja fun­kci­onal­nost je stvar­no po­tre­bna i na ko­ji način je mo­guće im­ple­men­ti­ra­ti re­še­nje. Spo­me­nućemo naj­bi­tni­je pa­ra­me­tre ko­ji mo­gu bi­ti pre­su­dni u i­zbo­ru pra­vog MDM ven­do­ra: je­dnos­tav­nost im­ple­men­ta­ci­je, ce­na, ser­vi­sna po­drška i po­drška cloud re­še­nju.Za sa­da, de­lu­je da se i­zbor pra­vog par­tne­ra za­sni­va u­glav­nom na do­bi­je­nim mar­ke­tin­škim po­da­ci­ma ko­ji mo­gu da skre­nu stva­ri s bi­tnih na nice to have.
Pre­ma Gartner‑ovom ma­gičnom kva­dran­tu za 2013. go­di­nu, tre­nu­tni li­de­ri na po­lju MDM re­še­nja su AirWatch, MobileIron, Citrix, SAP, Good Technology, Fiberlink… Svi se po­no­se svo­jim re­še­nji­ma ko­ja su do­ka­za­na kroz be­zbroj im­ple­men­ta­ci­ja. Sva ova re­še­nja su na ne­ki način slična i do­no­se mno­ga olak­ša­nja a­dmi­nis­tra­to­ri­ma, počev­ši od pros­te kon­fi­gu­ra­ci­je te­le­fo­na, pre­ko po­de­ša­va­nja mail pro­fi­la, poče­tne web stra­ne, se­ta oba­ve­znih a­pli­ka­ci­ja do na­pre­dnog izo­lo­va­nja a­pli­ka­ci­je u izo­lo­va­ne par­ti­ci­je – kon­tej­ne­re.
U­krat­ko, upo­tre­bom od­go­va­ra­jućeg MDM re­še­nja mo­že­te da o­slo­bo­di­te pun po­ten­ci­jal za­po­sle­nih i da po­me­ri­te gra­ni­ce po­slo­va­nja na mno­go vi­ši ni­vo. Da­nas je vrlo la­ko na­pra­vi­ti is­tu­re­no ode­lje­nje za ko­je nam je ra­ni­je tre­ba­lo mno­go re­sur­sa pla­ni­ra­nja i sve­ga os­ta­log.
Na pri­mer, za in­sta­la­ci­ju šal­te­ra ban­ke ko­ja že­li da pred­sta­vi svo­je pro­i­zvo­de na jav­nom mes­tu, kao što su še­ta­li­šta, jav­ni sku­po­vi, ta ope­ra­ci­ja bi pred­stav­lja­la ve­li­ki be­zbe­dno­sni ri­zik. Da­nas nam je sve to omo­gućeno upo­tre­bom mo­bil­nih uređaja i na­la­zi nam se na­do­hvat ru­ke. Si­gur­na ko­mu­ni­ka­ci­ja na uređaju, naj­no­vi­ja a­pli­ka­ci­ja na uređaju, stru­ja u uređaju, ve­za sa štam­pačem na uređaju, sve je tu – sa­mo pos­ta­vi­te šal­ter.

MDM re­še­nja pos­ta­ju ne­op­ho­dna u kom­pa­ni­ja­ma. In­te­gra­ci­ja Mobile Device Management‑a ni­je vi­še spo­re­dno kom­pa­nij­sko hoćemo‑ili-nećemo pi­ta­nje ne­go ne­što što je oba­ve­zno ima­ti u mo­der­nom po­slov­nom o­kru­že­nju. Mobi­lity era nam je do­ne­la mno­ge bla­go­de­ti, ali i pos­ta­vi­la o­dređene za­ko­ni­tos­ti po ko­ji­ma se mo­ra­mo po­na­ša­ti uko­li­ko ne že­li­mo da u­gro­zi­mo svo­je po­slo­va­nje i o­drži­mo ko­rak s kon­ku­ren­ci­jom.

byod

O­snov­ne stva­ri ko­je sva­ko MDM re­še­nje tre­ba­ da ima u po­nu­di

1. Mo­gućnost po­ve­zi­va­nja s tre­nu­tnim kom­pa­nij­skim re­sur­si­ma (npr: SharePoint, MS Active Directory, MS Exchange, Lotus itd.). To se čini kao tri­vi­jal­na stvar ako se ra­di o pre­du­zeću s ne­ko­li­ko za­po­sle­nih, ali ka­da kom­pa­ni­je ima­ju vi­še sto­ti­na za­po­sle­nih, to mo­že bi­ti pra­va noćna mo­ra! Za­mi­sli­te da sve ko­ri­sni­ke ko­je ste  ima­li u pos­to­jećem MS AD mo­ra­te po­no­vo da uno­si­te, da kre­ira­te gru­pe, o­dređuje­te pra­vi­la, na­zi­ve… Ka­sni­ja a­dmi­nis­tra­ci­ja bi mo­gla da do­ve­de do po­ja­ve još pro­ble­ma. Za­mi­sli­te si­tu­aci­ju gde bis­te mo­ra­li da pa­ra­lel­no vo­di­te a­dmi­nis­tra­ci­ju u dva ili vi­še sis­te­ma?!

2. Mo­gućnost  u­prav­lja­nja uređajem bez ob­zi­ra na ope­ra­tiv­ni sis­tem (Android, iOS, Windows Phone). Sva­ko MDM re­še­nje ko­je oda­be­re­te mo­ra da ima mo­gućnost kon­fi­gu­ra­ci­je i po­de­ša­va­nja uređaja, bez ob­zi­ra na ope­ra­tiv­ni sis­te­ma ko­ji ima­te na nje­mu. O­dređena re­še­nja već ima­ju u po­nu­di i mo­gućnost u­prav­lja­nja i desktop o­kru­že­njem ko­je ra­di pod Windows‑om 8.
U­prav­lje­nje a­pli­ka­ci­ja­ma. Do­bro iza­bra­no re­še­nje tre­ba­lo bi da sa­drži mo­gućnost i u­prav­lja­nja i dis­tri­bu­ci­ju a­pli­ka­ci­ja na mo­bil­ni uređaj, bi­lo da su one in­ter­no ra­zvi­je­ne ili da se mo­gu naći na ne­kom od po­zna­tih store‑ova.

3. De­tek­ci­ja Jailbreak i Root uređaja i izo­la­ci­ja ta­kvih uređaja.

4. Kon­tro­la sa­drža­ja uređaja. Spe­ci­fi­ka­ci­ja in­sta­li­ra­nih a­pli­ka­ci­ja na uređaju, kre­ira­nje black i white lis­ta.

5. Mo­gućnost sprečava­nja cu­re­nja po­da­ta­ka (Data Loss Prevention/protection – DLP). Kon­tro­la po­je­di­nih ključnih reči u mail‑ovi­ma i po­ru­ka­ma.

6 . Kon­tej­ne­ri­za­ci­ja. Izo­lo­va­nje a­pli­ka­ci­ja u po­se­bne kon­tej­ne­re gde bi se rad a­pli­ka­ci­ja izo­lo­vao od ra­da os­ta­lih uređaja.

Kompanije koje u Srbiji nude i uspešno implementiraju ovakva rešenja su SnT, Towers Net i Nes Communications.

Obuka po meri korisnika

Arrow ECS je distributer specijalizovan za isporuku i održavanje objedinjenih infrastrukturnih IT rešenja za korisnike u Evropi, Africi i na Bliskom istoku. Upoznajmo njihovo odeljenje koje se bavi edukacijom IT profesionalaca – Arrow ECS Education.

19_Obuka_targetU savremenom poslovnom okruženju česte promene uslovljavaju permanentnu nadogradnju veština zaposlenih kako bi se posao uspešno obavljao. Te promene su najdinamičnije u IT sektoru, koji je za većinu kompanija glavna karika poslovnog lanca. Zato je sve više specijalizovanih obrazovnih centara koji nude edukaciju i usavršavanje za određene IT veštine. U širokoj ponuda na tržištu, pojedini obrazovni centri se izdvajaju kvalitetom usluga, karakteristikama, tradicijom i drugim pogodnostima koje nude.

Pogled na obrazovanje

Kompanija Arrow ECS je distributer specijalizovan za isporuku i održavanje objedinjenih infrastrukturnih IT rešenja. Izdvajaju se njihova rešenja za skladištenje podataka, servere, softveri za velika preduzeća, kao i rešenja za mrežnu sigurnost, objedinjene komunikacije i virtuelizaciju. Kompanija posluje širom sveta, snabdevajući proizvodima, uslugama i softverskim rešenjima korisnike s teritorije Evrope, Bliskog istoka i Afrike. U našem regionu Arrow ECS ima strateško partnerstvo sa preko 100 kompanija u Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji.

Nakon dugogodišnje prakse i uspešnih rezultata, Arrow ECS je 1992. godine osnovao zasebno odeljenje koje se bavi edukacijom i obučavanjem IT profesionalaca – Arrow ECS Education. Edukacioni programi su proizašli iz bogatog iskustva i stečenih znanja iz oblasti distribucije infromatičke infrastrukture.

IT treninzi su veoma fleksibilni i neprestano se ažuriraju da bi bili u skladu s modernim poslovnim zahtevima. Osmišljeni su tako da polaznici ovladaju savremenim znanjima i veštinama koji će uneti novitete u poslovanje i značajno ga unaprediti. Posebno ih izdvaja činjenica da su potpuno primenjivi, pošto proističu iz praktičnih iskustava. Personal obučen na ovaj način osposobljen je da optimizuje radne operacije i na taj način poboljša konkurentnost čitave kompanije. IMG_0833

Konsultanti za obuku u Arrow ECS Education centru su sertifikovani treneri koji nikada ne prestaju da uče i da se usavršavaju. Na taj način njihova stručnost ne zastareva i u toku je sa aktuelnim zahtevima tržišta. U zavisnosti od potreba klijenata, obuke mogu biti namenjene različitim nivoima korisnika – od najosnovnijih znanja do vrlo specijalizovanih oblasti. U ponudi su standardizovani treninzi, a vrlo je uobičajeno njihovo prilagođavanje kako bi se napravio program koji najviše odgovara potrebama korisnika. Kursevi pokrivaju širok opseg tehnologija kao što su Check Point, Citrix, IBM, Trend Micro, Veeam, VMware i Wyse. Uspešno završeni kursevi rezultiraju dobijanjem akreditovanih sertifikata koji garantuju poslodavcu da je polaznik stekao odgovarajuća znanja i veštine.

Obrazovanje u plavom

IMG_1266Kvalitet usluga centra Arrow ECS Education prepoznao je i IT gigant IBM, pa je ovaj centar postao globalni IBM‑ov trening provajder. O veličini ovog dostignuća govori činjenica da na čitavom svetu postoje samo tri specijalizovana provajdera za obuku za rad na IBM tehnologijama. Osim toga, Arrow ECS je takođe VMware‑ov autorizovani trening centar. Trening laboratorija, opremljena najnaprednijim tehnologijama neophodnim za obuku i edukaciju, nalazi se u okviru Arrow ECS trening centra. Laboratorija je dostupna i za održavanja raznih tipova demonstracija. Ukoliko klijent želi da se obuka obavi na nekom drugom mestu koje ispunjava tehničke uslove, konsultanti za obuku Arrow ECS Centra su na raspolaganju. Vrhunski kvalitet obuke je garantovan, bez obzira na to da li je ponuda standardizovana ili prilagođena i da li se obuka vrši u Arrow ECS trening centru ili u prostorijama klijenta.

Današnje turbulentno poslovno okruženje ne pruža garancije za siguran profit. Sigurno je da su u velikoj prednosti oni koji turbulencije vide kao šansu, a ne kao pretnju. Takođe, sigurno je da poznavanje IT tehnologija u takvim okolnostima donosi veliku korist. I na kraju, sigurno je da je za uspeh svake kompanije pametno ulaganje upravo u IT obuku svojih zaposlenih.

www.arrowecs.rs

edu.arrow.com/rs

15% popusta za sve čitaoce PC Press-a koji se tokom jula i avgusta prijave na neki od treninga Arrow ECS Education centra.

Više informacija i prijave: Jelena Šalipurović e-mail: j.salipurovic@arrowecs.rs, 060/414-01-41 011/655-75-83

Nikola Jocić

(Objavljeno u časopisu PC#212)

Predstavljena Citrix rešenja za virtuelizaciju

xenserver_logo_lgJuče je u prostorijama kompanije Fujitsu Siemens Computers, a u saradnji sa preduzećem Datatek, održana prezentacija Citrix rešenja virtuelizaciju uz podršku NetApp hardverskih rešenja. Predstavnik kompanije NetApp Robert Schiller predstavio njihova rešenja i tehnologije za skladištenje podataka, a objasnio je i ulogu storage sistema u virtuelizaciji servera. Przemyslaw Zebik iz Citrixa je tokom nekoliko sesija detaljno predstavio XenServer sa tehnološke strane, kao i vezu high availability i disaster recovery rešenja uz upotrebu virtuelizacije.

Potom su predstavnici Datateka izložili svoje viđenje uloge Citrix rešenja u poslovnoj infrastrukturi i demonstrirali rad XenServer i XenApp rešenja u mreži zasnovanoj na FSC Serverima, NetApp storage sistemu i FSC desktop računarima i tankim klijentima. XenServer u osnovnoj verziji može se preuzeti i koristiti besplatno, uz funkcije koje se kod konkrentskih proizvoda plaćaju.